top of page
Runo Isaksen
Teft forlag har mottatt støtte fra Bergen kommune
Teft forlag har fått støtte fra Kulturrådet

Teft forlag løfter fram nye og engasjerte stemmer fra Vestlandet, og vil utgi bøker som utforsker og utfordrer, inspirerer og beriker. Vi skal treffe tidsånden, være visjonære, og bidra aktivt i samfunnsdebatten i vårt stadig mer flerkulturelle Norge

Vi er et lite og dynamisk forlag som er oppriktig interessert i å være i lyttende dialog med samfunnet rundt oss, og som kjenner verdien av det. Vi vet at mange lesere ønsker seg noe mer enn en bok, og vi skaper unike møtesteder: fysiske og virtuelle. På samme måte vet vi at mange forfattere drømmer om noe mer enn et tradisjonelt forlag.

 

Vi tror på den gode fortellingen, og rendyrker romaner og noveller – og en sakprosa som er personlig og utforskende, fortellende og reflekterende.

 

Teft forlag ble etablert av Runo Isaksen i 2021. Han hadde da utgitt seks romaner på Aschehoug forlag, og dessuten to sakprosa-bøker. Nå er han forlegger i Teft forlag, hvor han jobber tett med en kompetent redaksjon – og med en rekke andre aktører i Bergen og regionen.

 

Teft forlag: For forfatterne mer enn et forlag, og for leserne mer enn en bok.

Runo Isaksen

bottom of page