omslag_omtredager.jpg

Om tre dager er jeg fri

Om tre dager er jeg fri er en roman om drømmer, visjoner og lengsler, men også om stengsler – og hvor lett vi kan bli vår egen verste fiende. Om hvor uløselig og sårbart vi er knyttet sammen, og hvor lite som skal til for å skade, men også løfte hverandre. Om løgner og ikke-kommunikasjon, men også om nødvendigheten av å si det som er å si.

Nå: 199,-

bokomslag_enperfektdag_edited.jpg

En perfekt dag

Tenk deg at du er helt fri og får følgende utfordring: Å skissere hvordan din perfekte dag ser ut, fra du våkner til du sovner. Hvem våkner du med? Hvor? Du er helt fri nå – og du dikter din egen perfekte dag.

 

Handlingen i En perfekt dag går over én dag. Det kan godt bli den dagen da hovedpersonen Ask ikke lenger bare dikter sitt eget liv, men handler også.

Nå: 99,-

bokomslag_noenharendelig.jpg

Noen har endelig funnet meg

«Du kan tenke deg at du blir syk og innlagt på sykehus: Hvem kommer til å besøke deg da? Har du nok nære mennesker der ute? Du kan ligge på et sykehus og ingen kommer; det er mulig. Hvorfor er det ingen som kommer? renner det gjennom Ask, han rykker til og sperrer opp øynene.»

 

Slik åpner Noen har endelig funnet meg: en roman om minner og tilstedeværelse, kjærlighet og visjoner; om mulighetene for å etablere et lyst liv.

Nå: 99,-

I salg nå.

vincent-burkhead-LhlxYMfnTF0-unsplash_ed

KJØPE

 FLERE 

BØKER?

pocket-

pakke

Du betaler bare samme frakt som for én bok
Forfatter Runo Isaksen har egen nettside. Den finner du her.

Full

pakke

Du sparer 16 kroner – og betaler bare samme frakt som for én bok